Cea de-a patra aeronava comandata de Tarom, Airbus A318-111, va fi livrata azi de catre Airbus Industries din Hamburg, Germania. Aceasta face parte din categoria de avioane mediu-curier si zboara timp de trei ore, fara escala, cu o viteza de croazier
Cea de-a patra aeronava comandata de Tarom, Airbus A318-111, va fi livrata azi de catre Airbus Industries din Hamburg, Germania. Aceasta face parte din categoria de avioane mediu-curier si zboara timp de trei ore, fara escala, cu o viteza de croaziera de 850 de kilometri pe ora.
De asemenea, aeronava are o capacitate maxima de transport de 120 de pasageri si este dotata cu cele mai moderne sisteme de navigatie, fiind un avion total computerizat. Motoarele sunt echipate cu un sistem de siguranta a propulsiei, numit FADEC (controlul electronic digital al motoarelor). Noul avion Airbus A318-111, ultimul din cele patru comandate de Tarom, este asteptat sa soseasca pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, azi, in jurul orei 19.00. (Alexandra Buretea)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.