Eddie Murphy joaca rolul principal in comedia „Un print in America“, de la ora 20.00, pe Prima TV. Pe National Geographic, de la ora 20.00, urmariti documentarul „Creaturile tunetului“. Bizonii traiesc intr-o zona periculoasa
Eddie Murphy joaca rolul principal in comedia „Un print in America“, de la ora 20.00, pe Prima TV. Pe National Geographic, de la ora 20.00, urmariti documentarul „Creaturile tunetului“. Bizonii traiesc intr-o zona periculoasa in care carnivore precum ursul grizzly, coiotul si lupul gri reprezinta o amenintare constanta. Robert Redford si Michelle Pfeiffer sunt protagonistii dramei romantice „Personal si confidential“ (foto), care incepe pe Kanal D de la ora 20.45. Tally Atwater e o tanara ambitioasa, dornica sa-si croiasca o cariera in televiziune. Tenacitatea sa, conjugata cu interesul si ajutorul acordate de Warren Justice, directorul departamentului de stiri al postului TV care o angajase, face din Tally o vedeta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.