Bucuresti
Cerul va fi noros si temporar vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura aerului va continua sa scada usor, maxima va fi in jur de 5 grade, iar minima de
Bucuresti
Cerul va fi noros si temporar vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura aerului va continua sa scada usor, maxima va fi in jur de 5 grade, iar minima de 1-2 grade.
In tara
Cerul va fi noros, exceptand regiunile vestice si nord-vestice unde va fi variabil. In estul si sud-estul tarii pe arii extinse se vor semnala precipitatii, iar cantitatile de apa vor depasi local 25-30 l/mp. Vor predomina ploile in Dobrogea si se vor semnala precipitatii mixte in Moldova, Muntenia. In zona montana local va ninge. Vantul va prezenta intensificari la munte si in regiunile estice si sud-estice, cu viteze mai mari pe litoral. Maximele vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, iar minimele intre -7 si 3 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.