Nicolas Cage, castigatorul unui premiu Oscar, a recunoscut ca are probleme cu matematica in viata reala si ca a intampinat mari dificultati in cel mai recent film al sau in care, la un moment dat, trebuie sa faca niste calcule rapide de care

Nicolas Cage, castigatorul unui premiu Oscar, a recunoscut ca are probleme cu matematica in viata reala si ca a intampinat mari dificultati in cel mai recent film al sau in care, la un moment dat, trebuie sa faca niste calcule rapide de care depind niste vieti, informeaza Reuters, citat de Mediafax. Cage, care in cel mai recent film al sau joaca rolul unui vanator de comori, spune ca cea mai dificila scena se desfasoara pe o platforma care se balanseaza deasupra unei prapastii. Cele patru personaje principale ale filmului stau pe platforma si trebuie sa faca niste calcule pentru a afla cum sa se aseze pentru a nu-si pierde viata.  "Secventa cu platforma care se balansa... a fost complicata, pentru ca trebuia sa rezolvam niste probleme de fizica si de matematica", a declarat Cage in timpul unei conferinte de presa, care a avut loc la Tokyo. "Matematica nu a fost niciodata punctul meu forte, deci a trebuit sa-mi imaginez cum sa ma prefac... sa calculez... a fost o adevarata provocare", a declarat acesta. Cage, in varsta de 43 de ani, joaca rolul unui istoric vanator de comori care descopera secretele mortii lui Abraham Lincoln in noul sau film "National Treasure: Book Of Secrets", o continuare a productiei de aventuri "Comoara nationala" (2004). Este pentru prima data cand Cage apare in continuarea unui film, de la debutul sau pe marile ecrane, in urma cu 25 de ani. Filmul va fi lansat in Statele Unite si Japonia pe 21 decembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.