Actionarii Mobila Radauti, cu activitati in productia de mobila, au aprobat majorarea capitalului social cu 12,5 milioane de lei la aproape 25 milioane de lei, prin aport in numerar, a anuntat, ieri, compania. Operatiunea se va efectua prin emiterea
Actionarii Mobila Radauti, cu activitati in productia de mobila, au aprobat majorarea capitalului social cu 12,5 milioane de lei la aproape 25 milioane de lei, prin aport in numerar, a anuntat, ieri, compania. Operatiunea se va efectua prin emiterea a circa cinci milioane de titluri noi, cu valoarea nominala de 2,5 lei, care vor fi oferite spre subscriere actionarilor, in termen de 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial a hotararii, potrivit unui anunt al producatorului de mobila transmis pietei Rasdaq. Actionarii companiei vor primi prin subscriere cate o noua actiune pentru fiecare titlu detinut. Subscrierea se va face numai pentru actiuni intregi, iar titlurile nesubscrise se vor anula. Principalul actionar al Mobila Radauti este SIF Oltenia cu 31,44% din actiuni, iar Cezar Rimar detine un pachet de 6,82% din titluri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.