Presedintele Eurogrup, Jean-Claude Juncker, si-a aratat preocuparea in legatura cu proiectele companiilor din industria aeronautica europeana de a relocaliza o parte din productie in zone de influenta a dolarului, din cauza unui euro puternic cotat,
Presedintele Eurogrup, Jean-Claude Juncker, si-a aratat preocuparea in legatura cu proiectele companiilor din industria aeronautica europeana de a relocaliza o parte din productie in zone de influenta a dolarului, din cauza unui euro puternic cotat, relateaza AFP, citat de NewsIn. Din cauza unei monede unice europene foarte puternice, ce determina penalizarea intreprinderilor europene exportatoare in raport cu concurentii lor, grupurile EADS si Dassault spun ca se pregatesc sa transfere o parte din productia in zona de influenta a dolarului. Un anunt in acest sens a fost facut si de compania producatoare de avioane de afaceri Falcon, exceptie facand sectorul companiei ce produce aeronave militare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.