In timpul decernarii premiilor Sherry Lansing Leadership Award, actrita americana Jodie Foster a socat asitenta declarand ca se simte in cinematografie precum o impostoare, noteaza lenta.ru.  Foster, 45 de ani, a mentionat ca si acum a€&
In timpul decernarii premiilor Sherry Lansing Leadership Award, actrita americana Jodie Foster a socat asitenta declarand ca se simte in cinematografie precum o impostoare, noteaza lenta.ru.  Foster, 45 de ani, a mentionat ca si acum a€ždupa 42 de ani de aparitii in filme ma simt nesigura". De altfel, actrita a spus ca face aceasta declaratie din punct de vedere "profesional" si "gentleman". Premiul Sherry Lansing Leadership Award i-a fost acordat actritei de catre Sherry Lansing, fostul sef al companiei Paramount. Premierea a avut loc la ceremonia anuala "Femeile in lumea distractiei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.