Japonia va elabora saptamana viitoare un plan pentru a ajuta firmele mici sa se descurce in fata preturilor ridicate la titei, a declarat ieri Guvernul de la Tokyo, informeaza Reuters, relateaza NewsIn. "Am auzit ca firmele din industria transporturi
Japonia va elabora saptamana viitoare un plan pentru a ajuta firmele mici sa se descurce in fata preturilor ridicate la titei, a declarat ieri Guvernul de la Tokyo, informeaza Reuters, relateaza NewsIn. "Am auzit ca firmele din industria transporturilor sunt incapabile sa faca fata preturilor mari la titei, iar noi ne gandim daca se poate face ceva pentru a le sprijini", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nobutaka Machimura. Totodata, ministrii vor cauta metode pentru a diminua impactul produs la nivelul populatiei in urma cresterii preturilor la petrol, a declarat Machimura. Preturile la benzina, in Japonia, au crescut cu 3% in ultima perioada.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.