Situatia bucurestenilor care aleg sa circule cu metroul este din ce in ce mai neagra. Pentru ca tot mai multi dintre locuitorii Capitalei se orienteaza catre transportul subteran, gurile de metrou devin neincapatoare, iar aglomeratia ii aduce pe cal
Situatia bucurestenilor care aleg sa circule cu metroul este din ce in ce mai neagra. Pentru ca tot mai multi dintre locuitorii Capitalei se orienteaza catre transportul subteran, gurile de metrou devin neincapatoare, iar aglomeratia ii aduce pe calatori in pragul disperarii. Mai mult, scarile rulante sunt insuficiente si foarte uzate, fapt care provoaca defectarea lor aproape zilnic. „La statia Victoriei au fost niste probleme. Una dintre scari este defecta de ceva vreme si se lucreaza pentru repunerea ei in functiune, iar zilele trecute s-a defectat si cea de-a doua. A fost cu atat mai dificil cu cat defectiunea a survenit in jurul orei 9:30, exact in momentul cand se inregistreaza fluxul maxim de calatori, iar reparatia a durat in jur de 30 de minute“, ne-a declarat directorul general al societatii Metrorex, Gabriel Mocanu. Acesta a precizat ca exista un plan de inlocuire a scarilor rulante incepand cu anul viitor si ca tot atunci vor fi montate si cai de acces pentru persoanele cu dizabilitati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.