Membrii unui club social din Marea Britanie i-au trimis o scrisoare unui pensionar balonat, pe care il indeamna sa iasa afara atunci cand participa la intruniri si doreste sa se elibereze de gaze.
Maurice Fox (77 de ani) a fost informat ca ceilalti membri gasesc problema sa intestinala una cat se poate de dezgustatoare si ca s-ar putea sa nu mai fie primit in club, daca va continua cu acest comportament, relateaza BBC Online, citat de Rompres.  Batranul a recunoscut ca are aceasta problema, insa a precizat ca se simte mult mai bine de cand si-a schimbat dieta.
"Sotia mea a murit in urma cu sase ani si de atunci traiesc singur. Poate ca din aceasta cauza am uitat sa ma abtin de la anumite gesture", a declarat pensionarul.
El este nelipsit de la intrunirile clubului social Kirkham din Devon, al carui membru este de 20 de ani.
Un reprezentant al clubului povesteste: "Am primit multe plangeri pe numele sau. Se pare ca isi ridica deliberat una dintre fese, iar apoi flatuleaza fara nici o jena. A fost rugat de mai multe ori sa nu mai faca asta, dar nu se poate abtine. Ceilalti membri nu mai pot suporta mirosul".