Trebuie sa-i dati vietii un sens profund altruist, pentru a nu va plafona. Dar nu va considerati responsabili de problemele celorlalti, deoarece chiar daca vi se reproseaza anumite lucruri, ele nu sunt relevante. In lipsa realizarilor, vor lua nastere complexe, de orice natura: inadaptabilitate, ermetism, irealism. Va trebui sa rupeti relatiile cu persoanele care doresc sa-si realizeze scopuri egoiste, aceasta asociere putand cauza dezechilibre nervoase. Doriti sa fiti folositori celorlalti in activitati care nu urmaresc neaparat profit. Aveti o siguranta deosebita in privita propriei pareri. Chiar si fata de apropiati nu faceti gesturi de prietenie fara sa va cunoasteti pozitia. Acordati mai mult timp preocuparilor personale, pentru a cunoaste cat mai mult, pentru a va imbogati cunostintele, avand grija ca aceasta preocupare sa nu degenereze in narcisism, egocentrism sau orgoliu. Doriti sa demonstrati ca ati avut dreptate atunci cand altii nici nu si-au pus problema. Riscati sa va faceti dusmani pentru ca nu suportati rivalitatea. Adoptati o viziune de perspectiva asupra intereselor de orice natura, nepartinitori, detensionati conflictele si evitati legaturile cu acele persoane a caror prezenta va perturba prea rau!

Berbec
Pot exista anumite evenimente astazi pe care le veti cataloga drept esecuri sociale, insa incercati sa nu va pripiti! Luati hotararile numai dupa ce ati reflectat suficient asupra problemei si incercati sa va impuneti punctul de vedere. Astfel veti avea succes rapid si sigur. Aveti o atitudine sufleteasca neclara fata de o persoana pe care o cunoasteti de multa vreme, dar se pare ca lipsa acesteia de sensibilitate va provoaca multa neliniste. Ascensiunea sociala s-ar putea face mai usor daca v-ati putea orienta la timp catre directia corecta.

Taur
Se va inregistra o absenta a instinctului in alegerea amoroasa si o preferinta care se indreapta spre persoane mature, cu multa experienta. Doriti sa invatati cat mai multe, sa va perfectionati profesional, de aceea veti folosi orice oportunitate pentru a va imbunatati performantele. Puteti face o serie de calatorii favorabile din punct de vedere al achizitiilor, dar s-ar putea sa va simtiti coplesiti de griji. Raportul cu sexul opus se va baza pe intuitie, veti sti ce hram poarta potentialul partener chiar inainte de a lega o discutie propriu zisa cu acesta.

Gemeni
Exista o stare de tensiune si de lupta intre firea subconstienta si experienta necesitate. Una o contrazice pe cealalta. Cu alte cuvinte, nu vi se intampla exact lucrurile la care va asteptati si nu treceti usor peste asta. Va deranjeaza orice intarziere, atunci cand oamenii se lasa rugati sau atunci cand trebuie sa insistati pentru a avea un raspuns. Poate exista o mica nesiguranta in alegerea partenerei. Noroc in speculatiile banesti. Incercati sa va controlati instinctele, sa va controlati impulsurile, si dorintele izvorate din subconstient.

Rac
Aveti un simt matern deosebit de dezvoltat astazi, simtiti nevoia sa protejati persoanele la care tineti cu adevarat sau sa le ocrotiti. O persoana draga isi poate pierde reputatia, iar misiunea dumneavoastra va fi sa contribuiti la redresarea ei. Astazi va lipseste instinctul de conservare, deoarece va sacrificati pentru alte persoane.Va exteriorizati bunavointa, loialitatea si sentimentele fata de o persoana de sex opus. Incercati sa fiti cat mai corecti, nu lasati neintelegerile sa umbreasca bunele dumneavoastra intentii!

Leu
Exista o tendinta de a lua in calcul numai acele lucruri care va fac placere, care sunt in avantajul dumneavoastra.