Volumele de tranzactionare ale celor mai activi intermediari din piata la termen de la Sibiu au cunoscut o crestere importanta, pe fondul unei volatilitati a preturilor si al unei lichiditati mai mari.
Cei mai activi au fost din nou cei de la SS
Volumele de tranzactionare ale celor mai activi intermediari din piata la termen de la Sibiu au cunoscut o crestere importanta, pe fondul unei volatilitati a preturilor si al unei lichiditati mai mari.
Cei mai activi au fost din nou cei de la SSIF Broker Cluj, care au inregistrat o crestere a volumului de tranzactionare de 56,2% comparativ cu octombrie. In cele 22 sesiuni de tranzactionare, Broker Cluj a intermediat 124.485 contracte, mentinandu-se astfel pe primul loc in topul SSIF-urilor de la Sibiu, pozitie pe care au detinut-o de altfel luna de luna, inca de la inceputul anului.
Pe locul doi in topul lunii noiembrie s-au clasat de aceasta data SSIF Eastern Securities, cu 63.214 contracte, de peste doua ori mai mult decat au realizat in octombrie.
O crestere de 34,5% fata de octombrie au realizat si Vanguard Bucuresti, care au intermediat 61.851 contracte si s-au clasat pe locul trei. BT Securities s-au mentinut pe locul patru cu 36.852 contracte, iar Estinvest pe cinci cu 31.733 contracte.
GM Invest a reusit un salt de trei locuri si clasarea pe locul sase cu 24.124 contracte, de trei ori mai mult decat realizasera in cea de-a zecea luna din an. In schimb Interdealer Capital si-au conservat locul sapte cu 18.673 contracte. Pe opt, in coborare cu doua pozitii, s-au aflat Orizont Vest. Cele 16.727 contracte realizate de societatea amintita au evidentiat un volum in scadere fata de luna anterioara. Ultimele doua pozitii din topul celor mai bine zece clasate au revenit SSIF Trend si SSIF Intercapital cu 14.161, respectiv 13.075 contracte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.