La meciul cu Gloria, de luni seara, fanii stelisti de la peluza a II-a au afisat un banner cu mesajul "Vrem performanta fara implicarea ta, bai, zdreanta!", mesaj aplaudat de intreg stadionul. Un alt mesaj afisat la peluza de la tabela a fost "Mit
La meciul cu Gloria, de luni seara, fanii stelisti de la peluza a II-a au afisat un banner cu mesajul "Vrem performanta fara implicarea ta, bai, zdreanta!", mesaj aplaudat de intreg stadionul. Un alt mesaj afisat la peluza de la tabela a fost "Mitica, asteptam ziua in care iti vom aprinde o lumanare!", pe care oamenii de ordine au incercat, fara succes, sa-l confiste.
Suporterii stelisti de la peluza I nu si-au incurajat deloc favoritii, singurele momente cand au iesit din acalmie fiind cand au strigat numele lui Lacatus, l-au huiduit pe Surdu si l-au injurat pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Ei au taxat in multe momente cu fluieraturi jocul Stelei si l-au fluierat pe Lovin in momentul inlocuirii. Unii suporteri de la tribuna zero i-au reprosat finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, aflat in loja, prestatia "ros-albastrilor". Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus ca meciul dintre Steaua si Gloria a fost unul "darz" si a mentionat ca, in ciuda injuriilor care ii sunt adresate, nu va renunta la proiectul de lege pentru combaterea huliganismului pe stadioane. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.