Actrita Angelina Jolie pare sa fie apreciata nu doar pentru frumusetea sa, ci si pentru materia sa cenusie. Actuala partenera a lui Brad Pitt este prezenta intr-un top cu cei mai inteligenti oameni de la Hollywood, dat publicitatii de revista Enterta
Actrita Angelina Jolie pare sa fie apreciata nu doar pentru frumusetea sa, ci si pentru materia sa cenusie. Actuala partenera a lui Brad Pitt este prezenta intr-un top cu cei mai inteligenti oameni de la Hollywood, dat publicitatii de revista Entertainment Weekkly. Locul 33 ocupat de Jolie este justificat prin faptul ca aceasta "a descoperit adevarata valoare a celebritatii. Ea foloseste puterile supranaturale ale celebritatii in slujba binelui, calatoreste pe tot globul in calitate de ambasador ONU si joaca exemplar in filmul A mighty Heart". Angelina este devansata de alta nume celebre precum regizorul Steven Spielberg, care ocupa locul doi sau de actrita Mery Streep, clasata pe locul sase. Ultima pozitie in top 50 este ocupata de actorul Ben Affleck.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.