Adrian Ursu, unul din membrii fondatori ai ziarului Gandul, isi va depune demisia din functia de redactor-sef al ziarului pana la sfarsitul acestui an, parasind echipa de jurnalisti alaturi de care a lucrat timp de 15 ani, informeaza Mediafax. Decizi
Adrian Ursu, unul din membrii fondatori ai ziarului Gandul, isi va depune demisia din functia de redactor-sef al ziarului pana la sfarsitul acestui an, parasind echipa de jurnalisti alaturi de care a lucrat timp de 15 ani, informeaza Mediafax. Decizia de a demisiona, sustine Ursu, nu a venit pe fondul unor neintelegeri cu conducerea Gandul, fiind determinata mai mult de motive personale."S-au adunat foarte multi ani care m-au tocit, e un cumul de factori, nu e nimic legat de conducere", a declarat Adrian Ursu. DECIZIE. Adrian Ursu a mai precizat ca nu a dorit sa plece pana nu s-a realizat relansarea ziarului. "Am dorit sa facem relansarea ziarului si sa-i ajut pana la capat. Am amanat aceasta decizie fiindca am dorit sa-mi fac datoria pana la capat", a declarat Ursu, referindu-se la succesul ziarului, implicit la cresterea audientelor in urma relansarii."E o decizie pe care am luat-o foarte greu, cu ceva timp in urma. Am schimbat multe impreuna cu aceasta echipa. Nu e usor sa te desparti de oameni cu care ai trait mai mult decat cu propria familie. Voi ramane alaturi de echipa ziarului pana la sfarsitul anului, cand imi voi depune demisia", a mai spus Adrian Ursu. Acesta a explicat ca planurile sale pot include si alte domenii, in afara de presa. "Am pana in prezent diferite propuneri, insa nu toate variantele cuprind presa", a precizat Ursu. Directorul cotidianului Gandul, Cristian Tudor Popescu, a declarat ca, deocamdata, nu a "primit pe masa demisia lui Adrian Ursu" si ca va putea face o declaratie in momentul cand se va produce acest lucru. Conform procedurilor, Adrian Ursu ar trebui sa-si prezinte demisia directorului ziarului, dupa cum a mai afirmat Cristian Tudor Popescu. Adrian Ursu este redactor-sef al cotidianului Gandul, infiintat in 2005, dupa ce cea mai mare parte a echipei si-a dat demisia de la cotidianul Adevarul. Pana in acel moment, Adrian Ursu fusese redactor-sef adjunct al Adevarul, alaturi de Bogdan Chirieac si Lelia Munteanu. Redactor-sef al ziarului Adevarul era Cristian Tudor Popescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.