Adriean Videanu poate sa vinda terenul firmei sale, pentru care ar cere 108 milioane de euro.

Cei cinci actionari ai Titan Mar, printre care Adriean si Miorita Videanu, care detin impreuna peste 98% din actiunile firmei producatoare de
Adriean Videanu poate sa vinda terenul firmei sale, pentru care ar cere 108 milioane de euro.

Cei cinci actionari ai Titan Mar, printre care Adriean si Miorita Videanu, care detin impreuna peste 98% din actiunile firmei producatoare de marmura, au decis contractarea unui credit de 5,5 milioane de euro, potrivit MEDIAFAX. Banii sint necesari pentru realizarea, in comuna Chiajna de linga Bucuresti, a unui nou sediu de birouri, a unei hale de productie si a unei hale de depozitare de produse finite. Titan Mar functioneaza in prezent pe un teren de sase hectare din zona Trafic Greu, din Bucuresti.

In urma cu doua luni, familia Videanu a scos acest teren la vinzare, potrivit mai multor surse din piata, dar primarul nu a confirmat acest lucru. Videanu ar dori sa obtina pina la 1.800 de euro metrul patrat, ceea ce reprezinta o valoare totala a terenului de 108 milioane de euro. Adriean Videanu detine 49,137% din actiunile Titan Mar, cota apro-ximativ egala cu cea a sotiei sale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.