Primarul unui orasel din Italia a indemnat cetatenii sa emigreze pentru a avea un trai mai bun si a scapa de imigrantii din propria tara, relateaza La Repubblica. „Cetateni, emigrati! Ati trai mai bine intr-o alta tara decat in tara voastra&ld
Primarul unui orasel din Italia a indemnat cetatenii sa emigreze pentru a avea un trai mai bun si a scapa de imigrantii din propria tara, relateaza La Repubblica. „Cetateni, emigrati! Ati trai mai bine intr-o alta tara decat in tara voastra“, este mesajul transmis de Luca Claudio de la formatiunea Alianta Nationala, primar al statiunii Montegrotto Terme, situata la sud de orasul Padova. „In Italia sunt date multe drepturi imigrantilor fara acte. Aici traiesc mai bine imigrantii decat cetatenii. Iar noi, primarii, nu putem face nimic, suntem cu mainile legate. Fie ni se dau instrumente pentru garantarea sigurantei, fie renuntam la mandat“, a continuat primarul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.