Analistii internationali se asteapta la mentinerea sau chiar inrautatirea situatiei economice a Romaniei, potrivit unui studiu realizat de Erste Bank si Centrul pentru Cercetari Economice Europene, majoritarea celor intervievati apreciind insa ca si
Analistii internationali se asteapta la mentinerea sau chiar inrautatirea situatiei economice a Romaniei, potrivit unui studiu realizat de Erste Bank si Centrul pentru Cercetari Economice Europene, majoritarea celor intervievati apreciind insa ca situatia actuala este acceptabila. Peste 40% dintre raspunsurile primite indica asteptari privind inrautatirea economiei Romaniei, proportia celor care estimeaza o imbunatatire a situatiei fiind de doar 7,8%, se arata in studiul citat de Mediafax. Totodata, 30% dintre respondenti au apreciat ca situatia economica actuala este buna, in timp ce 26% dintre cei intervievati au avut pareri opuse.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.