Incepånd cu data de 9 decembrie, CFR Calatori pune in aplicare noul plan de mers al trenurilor de calatori, valabil påna la 13 decembrie 2008.

Brosura „Mersul Trenurilor de Calatori, 2007-2008“ poate fi achizitiona
Incepånd cu data de 9 decembrie, CFR Calatori pune in aplicare noul plan de mers al trenurilor de calatori, valabil påna la 13 decembrie 2008.

Brosura „Mersul Trenurilor de Calatori, 2007-2008“ poate fi achizitionata, incepand din data de 7 decembrie, la pretul de 9 lei, de la ghiseele statiilor si agentiilor CFR din toata tara. In planul de mers 2007-2008 sunt prevazute sa circule aproximativ 1.600 de trenuri, dintre care 30 de InterCity, 40 de trenuri rapide, 75 de trenuri internationale, 124 de accelerate si 1.330 de trenuri personal. CFR Calatori intentioneaza sa realizeze un mers de tren cadentat, pentru mai multe categorii de trenuri, cu plecari si sosiri in si din marile orase la intervale regulate, ne-a declarat Valentin Dorobantu, directorul de exploatare din cadrul CFR Calatori. Acesta a subliniat ca CFR Calatori va introduce in aceasta iarna pentru prima data mersul cadentat al trenurilor, initial pe relatia Bucuresti-Pitesti-Craiova, urmand ca din 2009 sistemul sa fie extins si pe alte relatii.

InterCity-urile, desfiintate pe ruta Bucuresti-Constanta
„Trenurile vo r circula la fiecare doua ore ziua pe ruta Bucuresti-Pitesti-Craiova pentru a vedea daca sistemul functioneaza. Pe aceasta ruta vor circula numai trenurile Sageata Albastra. Tot cu aceste garnituri de tren vor exista legaturi la Campulung, Pietrosita si Curtea de Arges“, a explicat Dorobantu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.