Clubul englez Newcastle United ar fi dispus sa dea 3,5 milioane de lire sterline, aproximativ cinci milioane de euro, pentru a-l achizitiona pe fundasul stelist Dorin Goian, informeaza Square Football. "Goian este un element cheie in formidabila defe
Clubul englez Newcastle United ar fi dispus sa dea 3,5 milioane de lire sterline, aproximativ cinci milioane de euro, pentru a-l achizitiona pe fundasul stelist Dorin Goian, informeaza Square Football. "Goian este un element cheie in formidabila defensiva a echipei Romaniei, pe care a ajutat-o sa se califice la Euro 2008. Romanul de 26 de ani ar putea veni la finalul aventurii Stelei in Liga Campionilor, fiind mult mai potrivit pentru Premier League decat Claudio Cacapa (n.r. un brazilian de la Lyon)", scrie sursa citata. Goian a fost urmarit de un reprezentant al clubului Newcastle United la meciul Steaua - Slavia Praga, scor 1-1, din etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor. Conform presei internationale, de Goian mai sunt interesate grupari precum Manchester City, Everton, Ajax Amsterdam, Borussia Dortmund, OSC Lille, AS Saint-Etienne sau RC Lens, iar Gigi Becali si-a anuntat disponibilitatea de a-l ceda pe fotbalist in aceasta iarna. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.