In viata fiecarui cantaret vine o zi cand trebuie sa se retraga de pe scena. Johnny Hallyday, in varsta de 64 de ani, "a decis sa se opreasca". Şi nu din alte motive, ci pentru ca vine un moment cand trebuie sa te opresti, a declarat zilele trecute
In viata fiecarui cantaret vine o zi cand trebuie sa se retraga de pe scena. Johnny Hallyday, in varsta de 64 de ani, "a decis sa se opreasca". Şi nu din alte motive, ci pentru ca vine un moment cand trebuie sa te opresti, a declarat zilele trecute Hallyday. Cantaretul francez a anuntat ca va face "ultimul turneu" pe scena incepand din mai 2009, fiindca nu vrea sa devina "patetic", informeaza site-ul www.actualite-de-stars.com. "Acesta va fi ultimul meu turneu. Dar, tocmai pentru ca respect atat de mult publicul, cred ca nu trebuie sa fii prea batran pentru a urca pe scena. Nu vreau sa devin patetic. Din respect pentru public, desi stiu ca publicul imi va lipsi", a explicat acesta. Turneul va debuta pe Stadionul Frantei la sfarsitul lunii mai 2009 si va dura circa un an, a explicat cantaretul, care va scoate un nou album, "Le coeur d'un homme", cu blues-uri. Johnny Hallyday ramane unul din cei mai importanti interpreti cu record de vanzari de discuri in Franta, considerat o "fiara a scenei", el facand din fiecare turneu al sau un eveniment care atrage multimi considerabile. Turneul din 2009 se va desfasura in numeroase orase din Franta, in special pe marile stadioane din tara, dar si in strainatate, in mod deosebit in Madagascar si Hanoi, unde va concerta in scop umanitar. "Aceasta imi va permite s-o iau cu mine si pe fiica mea cea mica, pentru a-si vedea tara de origine", a adaugat Hallyday, facand referire la fiica sa adoptiva Jade, de origine vietnameza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.