"Meciul cu Universitatea l-am castigat impotriva unor sefi din fotbal si a arbitrilor. Avem echipa buna si vom castiga si campionatul, chiar daca exista o coalitie impotriva noastra. In momentul acesta nu ne este frica de nici o echipa si nici de joc
"Meciul cu Universitatea l-am castigat impotriva unor sefi din fotbal si a arbitrilor. Avem echipa buna si vom castiga si campionatul, chiar daca exista o coalitie impotriva noastra. In momentul acesta nu ne este frica de nici o echipa si nici de jocurile de culise, suntem mai tari decat orice! Eu cred ca exista o coalitie a cluburilor bucurestene in care s-au implicat si anumiti conducatori, dar ii vom invinge, orice fac impotriva noastra", a spus presedintele executiv al lui CFR, dupa meciul de duminica seara cu "U" Cluj, scor 2-0.
Muresan a precizat ca in derby-ul local dintre CFR si "U", oaspetii au fost ajutati si de arbitri, chiar daca au dat o replica darza liderului neinvins al Ligii I. "A fost un derby local, dar unul in care diferenta de valoare si de loc a fost imensa. Universitatea a opus rezistenta, dar a avut de partea ei si brigada de arbitri. Semnalul ca CFR joaca dur s-a dat de la varf si arbitrii se simt obligati sa sanctioneze orice faza. Craciunescu (n.r. - Teodor, "centralul" partidei) nici un aut nu ne-a dat, noroc ca si-a mai revenit in repriza a doua, probabil de rusine. Cred ca arbitrajele nu ne vor mai fi defavorabile, pentru ca si arbitrii au bun simt si apreciaza valoarea", a spus Muresan, care crede ca, in minutul 3, CFR a marcat un gol valabil, anulat eronat. "La faza golului anulat, Fabbiani nu a faultat pe nimeni. Craciunescu a arbitrat slab impotriva noastra. Ni s-a anulat un gol perfect valabil, pentru ca Moldovan (n.r. - portarul lui "U") s-a lovit de un fundas. Ne-au ajutat si rezultatele sa ne distantam in clasament si ma bucur ca am incheiat turul fara infrangere. Sper sa obtinem maximum de puncte in urmatoarele doua etape", a mentionat Muresan.
CFR si Andone - tur fara infrangere
CFR Cluj a invins duminica seara, pe teren propriu, cu 2-0 (0-0), pe Universitatea Cluj, in etapa a 17-a a Ligii I, in primul derby local disputat in primul esalon dupa o pauza de 31 de ani, si incheie turul campionatului fara infrangere. "Vreau sa-i felicit pe jucatori perntru performanta lor de a termina turul neinvinsi. Nici mie nu mi s-a intamplat niciodata sa inchei prima parte a campionatului fara infrangere", a spus Ioan Andone, antrenorul lui CFR. "A fost un meci foarte bun, sunt multumit de scor si de evolutia echipei din repriza a doua. In prima parte s-a simtit tensiunea si jucatorii nostri au trebuit sa se acomodeze la terenul greu. In a doua am demonstrat ca meritam primul loc si suntem mai buni decat Universitatea. Nu vreau sa comentez arbitrajul, desi in timpul meciului am protestat, nu m-am putut abtine", a precizat "Falcosul". De partea cealalta, Gheorghe Multescu, antrenorul lui "U", regreta ca echipa sa nu a putut fructifica ocaziile avute in meciul cu CFR si a ratat astfel oportunitatea de a obtine puncte pe terenul liderului. "Sunt nemultumit de rezultat pentru ca pana la primul gol am contat mai mult in joc decat CFR. Noi nu ne-am putut materializa ocaziile si e pacat ca am ratat o oportunitate de a scoate punct sau puncte pe terenul liderului. Am jucat curajos, am construit bine, dar CFR are jucatori de valoare care pot decide jocul, precum Fabbiani", a afirmat Multescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.