"Sa-mi dai si mie chilotii tai sa ti-i pozez intr-o zi. Am si eu o curiozitate", i-a spus senatorul pesedist unui fotoreporter aflat in curtea PSD, inainte de sedinta Comitetului Executiv. Conform Realitatea TV, Ion Vasile a negat initial intreaga po
"Sa-mi dai si mie chilotii tai sa ti-i pozez intr-o zi. Am si eu o curiozitate", i-a spus senatorul pesedist unui fotoreporter aflat in curtea PSD, inainte de sedinta Comitetului Executiv. Conform Realitatea TV, Ion Vasile a negat initial intreaga poveste, insa, cateva ore mai tarziu, la iesirea din sedinta formatiunii, si-a nuantat declaratiile. "Care fotoreporter? Nuuu... Era un baiat care facea poze... Pentru ca e proprietate privata, de aia m-a deranjat!", a sustinut Vasile, potrivit sursei citate. Cerandu-i-se sa comenteze incidentul, presedintele PSD Mircea Geoana s-a interesat daca este vorba despre o femeie sau un barbat si a cerut ragaz sa se informeze mai bine. Senatorul pesedist este tatal ziaristei Marie-Jeanne Ion, rapita in Irak, in 2005, impreuna cu Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian. Lider al pesedistilor buzoieni, Ion Vasile a avut, de-a lungul timpului, mai multe interventii publice "colorate". In anul electoral 2004, presa a relatat un atac suburban al pesedistului, pe atunci prefect, la adresa senatorului PD Maria Petre, care-i ceruse premierului sa-l schimbe din functie pentru ca a alocat, pe criterii politice, fonduri luate cu forta de la Consiliul Judetean. In replica, Ion Vasile, ar fi declarat: "Voi da, bineinteles, un raspuns scamatoarei senator din Ialomita. Vrea raspuns oral si scris. O sa i-l dam numai oral, va fi o problema cu transportul, dar ne descurcam noi intr-un fel". (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.