La Stadionul "Dr. Constantin Radulescu" din Cluj-Napoca, inaintea derby-ului local dintre CFR si "U", s-au inregistrat cateva altercatii intre spectatori si spargerea unui geam de la autocarul oaspetilor. Galeria lui "U" a aruncat cu petarde in strad
La Stadionul "Dr. Constantin Radulescu" din Cluj-Napoca, inaintea derby-ului local dintre CFR si "U", s-au inregistrat cateva altercatii intre spectatori si spargerea unui geam de la autocarul oaspetilor. Galeria lui "U" a aruncat cu petarde in strada si a scandat impotriva politiei. Cei aproximativ doua mii de sustinatori ai "sepcilor rosii" au plecat spre stadion, iar cand au ajuns in apropierea arenei rivalilor de la CFR au strigat "Unde ne sunt dusmanii?" si au aruncat cu torte in fortele de ordine. De asemenea, galeria "studentilor" a scandat "Romania!", "Afara cu ungurii din tara!" si "Bozgorii!". Autocarul lui "U" a ajuns la stadion cu putin inainte de ora 19 si a devenit tinta proiectilelor aruncate de suporterii celor de la CFR, unul dintre geamuri fiind spart. "Cinci persoane au fost sanctionate pentru injurii, iar una pentru patrunderea ilegala in incinta stadionului. Amenda a fost de 1.500 de lei", a explicat ofiterul de relatii publice al gruparii mobile a Jandarmeriei Cluj, locotenent Ilie Milici. De asemenea, Jandarmeria a retinut alte 25 de persoane identificate cu bilete false, dar acestea au fost eliberate ulterior de Politie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.