Primaria Timisoara continua sa scoata pe banda rulanta proiecte edilitare cu investitii de anvergura, a caror punere in aplicare lasa urme adanci in bugetul local. Abia s-au stins ecourile scandalului declansat de construirea unei fantani arteziene
Primaria Timisoara continua sa scoata pe banda rulanta proiecte edilitare cu investitii de anvergura, a caror punere in aplicare lasa urme adanci in bugetul local. Abia s-au stins ecourile scandalului declansat de construirea unei fantani arteziene in valoare de 360.000 de euro, amplasata la mai putin de 200 de metri de celebra „Fantana cu pesti“ din centrul Timisoarei, si primarul Gheorghe Ciuhandu a semnat un alt proiect extravagant care greveaza aproape 5% din bugetul local.

Este vorba despre reabilitarea si reamenajarea Parcului Botanic, lucrari pentru care s-a decis alocarea a nu mai putin de 5,5 milioane de euro. „In parc se vor realiza diferite amenajari peisagistice, cu stanci, dar se vor construi si o cladire administrativa, un laborator si sere cu plante exotice“, a explicat purtatorul de cuvant al Primariei Timisoara, Flavius Boncea, cu precizarea ca o parte din bani vor fi accesati din fonduri structurale.

Opozitia din Consiliul Local a criticat vehement acest nou capriciu al primarului Ciuhandu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.