Nemultumirea deputatilor vine dupa ce procurorul sef DIICOT Codrut Olaru a revenit cu solicitarea de a i se pune la dispozitie date privind lucrarile Comisiei de buget referitoare la Legea privind piata de capital. Olaru a insistat cu solicitarea, ar
Nemultumirea deputatilor vine dupa ce procurorul sef DIICOT Codrut Olaru a revenit cu solicitarea de a i se pune la dispozitie date privind lucrarile Comisiei de buget referitoare la Legea privind piata de capital. Olaru a insistat cu solicitarea, aratand ca legea il indreptateste sa semneze adresele prin care cere prezentarea unor date. In replica, deputatii au considerat ca aceste solicitari "devin suparatoare". Pe de alta parte, procurorul de la Comisia de disciplina pentru procurori din CSM, Cristian Deliorga, a informat, ieri, Camera Deputatilor ca procurorii DNA nu au savarsit nici o abatere disciplinara la efectuarea perchezitiei in biroul presedintelui Curtii de Conturi, Dan Drosu Saguna. Potrivit lui Bolcas, conducerea Camerei sesizase CSM cu privire la faptul ca DNA a efectuat o perchezitie neautorizata si considerata a incalca drepturile si libertatile omului. "Un coleg a spus ca din nou s-a dovedit ca CSM este o masina de albit procurorii", a precizat Bolcas. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.