Conducerea Camerei Deputatilor va lua o decizie in privinta hotelurilor in care vor fi cazati in 2008 deputatii care nu au locuinta in Bucuresti, dupa ce va analiza ofertele primite. Pana in prezent, Hotel Bucuresti a propus tarife intre 133 si 348 l
Conducerea Camerei Deputatilor va lua o decizie in privinta hotelurilor in care vor fi cazati in 2008 deputatii care nu au locuinta in Bucuresti, dupa ce va analiza ofertele primite. Pana in prezent, Hotel Bucuresti a propus tarife intre 133 si 348 lei pe zi, fara TVA, pentru camere cu un pat sau apartamente.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Lucian Bolcas (PRM), a declarat, ieri, dupa sedinta Biroului Permanent, ca membrii Biroului au discutat un memorandum intern care propunea ca deputatii sa fie cazati in 2008 in "diverse unitati hoteliere", dar decizia va fi luata dupa analizarea tuturor ofertelor si va fi aleasa "oferta cea mai avantajoasa", tinand cont ca preturile de cazare sa fie normale, si nu de lux.
In memorandumul intern, intocmit de chestorul Miron Ignat, se propune inceperea negocierilor pentru cazarea deputatilor in 2008 cu doua hoteluri - Hotel Bucuresti si Hotel Monte-Nelly, pe motiv ca de la inceputul legislaturii 2004 si pana in prezent Camera Deputatilor a incheiat contracte anuale pentru cazarea deputatilor la cele doua hoteluri.
Potrivit memorandumului, Hotel Bucuresti a facut o oferta pentru anul 2008 in care precizeaza ca tariful pentru o camera cu un pat este de 133 lei pe zi, pentru o camera dubla in regim de single - 256 lei pe zi, iar pentru un apartament - 348 lei pe zi.
Aceste tarife nu includ TVA si taxa hoteliera si sunt valabile in 2008.
In oferta Hotel Bucuresti se mai arata ca serviciile de cazare si masa pentru 85 de deputati se asigura la cel mai inalt nivel calitativ, cu o gama larga de facilitati apreciate de parlamentari, cum ar fi micul dejun de cea mai buna calitate, acces pe baza de card la cea mai moderna piscina din tara, cu dotari de exceptie, sali de gimnastica, sauna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.