Liderul PC Dan Voiculescu considera ca "intrarea PLD in PD" reprezinta " intoarcerea la matca a unui grupuscul a carui singura misiune a fost distrugerea liberalilor", rezultand "Partidul Democrat Liberal: un partid de valeti, cu doctrina scrisa la G
Liderul PC Dan Voiculescu considera ca "intrarea PLD in PD" reprezinta " intoarcerea la matca a unui grupuscul a carui singura misiune a fost distrugerea liberalilor", rezultand "Partidul Democrat Liberal: un partid de valeti, cu doctrina scrisa la Golden Blitz".

a€žIntrarea PLD in PD nu este deloc o noutate, ci reprezinta doar intoarcerea la matca a unui grupuscul a carui singura misiune a fost distrugerea liberalilor. A rezultat Partidul Democrat Liberal: un partid de valeti, cu doctrina scrisa la Golden Blitz", a declarat Voiculescu, potrivit unui comunicat remis, marti, agentiei MEDIAFAX.

In opinia presedintelui PC, este "regretabil ca dreapta romaneasca este confiscata de niste impostori".

"Theodor Stolojan, fostul sef al Directiei de Aport Valutar Special si Traian Basescu, fostul ofiter de la Anvers, au transformat Partidului Democrat dintr-o relicva FSN-ista intr-o struto-camila democrat-liberala", considera Dan Voiculescu.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.