Valoarea comertului electronic romanesc cu plata online prin card se va dubla anul viitor la 70 de mi­lioane de euro, conform estimarilor ePayment. In acest an, cele mai cautate tranzactii au fost in dome­niul telecom (plati fac
Valoarea comertului electronic romanesc cu plata online prin card se va dubla anul viitor la 70 de mi­lioane de euro, conform estimarilor ePayment. In acest an, cele mai cautate tranzactii au fost in dome­niul telecom (plati facturi, cartele pre pay), cu o pondere de 30%, urmate de turism (transport si cazare), cu 20%, si de e-tail (retail electronic), cu 18%. Pentru 2008, numarul tranzactiilor este estimat la 780.000, fata de cele 463.000 de ope­ratiuni din acest an. Pentru finalul anului viitor, ePayment estimeaza ca vor exista circa 2.000 de magazine online, fata de 1.600 de magazine online in prezent.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.