Compania de stat Termoelectrica a reluat procesul de vanzare prin licitatie cu strigare a Centralei Electrice de Termoficare CET II Oradea din judetul Bihor, pastrand pretul de pornire anuntat pentru licitatia anterioara.
Astfel, licitatia, ce v
Compania de stat Termoelectrica a reluat procesul de vanzare prin licitatie cu strigare a Centralei Electrice de Termoficare CET II Oradea din judetul Bihor, pastrand pretul de pornire anuntat pentru licitatia anterioara.
Astfel, licitatia, ce va avea loc in luna decembrie a acestui an, va avea ca pret de pornire suma de 189.655.000 lei, fara TVA (225,68 milioane lei, inclusiv TVA), garantia de participare fiind de 6.400.000 lei, taxa de participare de 1.000 de lei, iar dosarul de prezentare de 400 de lei, cu TVA inclus.
Investitorii interesati pot depune documentele necesare pentru participare pana la data de 17 decembrie, ora 15, licitatia fiind programata pentru data de 19 decembrie, ora 12, la sediul Termoelectrica.
Compania a facut public anuntul potrivit caruia CET II Oradea va fi din nou scoasa la licitatie, dupa ce incercarile din lunile anterioare au esuat, din lipsa de ofertanti.
Potrivit declaratiilor facute in data de 19 noiembrie de catre reprezentantii Termoelectrica, anuntul de organizare a unei noi licitatii urma sa fie reluat in luna decembrie, cu reducerea pretului de pornire. "Anuntul poate fi reluat de oricate ori este nevoie, pana ce pretul de pornire va deveni jumatate din valoarea acestei capacitati, evaluata la circa 60-70 milioane de euro", declarau la acea vreme reprezentantii Termoelectrica.
Pentru licitatia care fusese planificata in data de 10 octombrie, pretul minim anuntat a fost de 250,9 milioane de lei, inclusiv TVA, iar pentru licitatia programata cu o luna mai tarziu, in data de 21 noiembrie, pretul de pornire era de 225,68 milioane de lei, inclusiv TVA, cu aproximativ 25 de milioane de lei mai mic.
Termoelectrica detine trei filiale de productie, respectiv Electrocentrale Deva, Electrocentrale Bucuresti si Electrocentrale Galati, precum si patru sucursale, fara personalitate juridica: Borzesti, Braila, Doicesti si Paroseni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.