Numele vedetei Britney Spears s-a situat pe primul loc in topul primelor zece cele mai cautate subiecte pe internet in 2007, realizat de portalul american de internet Yahoo!, transmite Reuters. Este pentru a sasea oara in cei sapte ani de existenta
Numele vedetei Britney Spears s-a situat pe primul loc in topul primelor zece cele mai cautate subiecte pe internet in 2007, realizat de portalul american de internet Yahoo!, transmite Reuters. Este pentru a sasea oara in cei sapte ani de existenta a acestui top cand Britney Spears ocupa prima pozitie. Singura celebritate care a reusit s-o surclaseze pe vedeta pop a fost Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier, in 2004. PREFERATII. Spears, in varsta de 26 de ani, continua sa atraga atentia publicului, desi in ultimul an s-a evidentiat printr-un comportament excentric: s-a ras pe cap, a atacat un fotograf cu umbrela, s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare, s-a luptat cu fostul sot pentru custodia celor doi copii ai sai, pe care a pierdut-o, si a lansat primul sau album din ultimii patru ani. Hilton s-a situat pe pozitia a treia in top, in urcare de pe locul al cincilea, in 2006. Ea a ajuns din nou un subiect de discutie dupa ce, in mai, a fost condamnata la 45 de zile de inchisoare pentru infractiuni rutiere. Actrita Lindsay Lohan, care a stat si ea dupa gratii 84 de minute, pentru conducere in stare de ebrietate si posesie de cocaina, s-a situat pe locul al saselea in top, in urcare de pe pozitia a zecea anul trecut. Pe pozitia a doua in topul realizat de portalul american Yahoo! se mentine regretatul luptator profesionist de wrestling, un campion al WWE (World Wrestling Entertainment) Chris Benoit. Acesta a fost din nou inclus in top pentru utilizare de steroizi si pentru faptul ca si-a ucis copilul si sotia si apoi s-a spanzurat. Pe pozitia a patra in top s-a situat Naruto, un celebru serial japonez manga, in timp ce doua jocuri online, RuneScape si Fantasy Football, s-au situat pe pozitia a saptea si, respectiv, a opta. In topul realizat de Yahoo! nu au fost incluse doar celebritati decazute. Pe pozitia a cincea in top, in urcare de pe pozitia a saptea, s-a situat cantareata americana Beyonce Knowles, care continua sa-si construiasca imperiul sau financiar, in timp ce cantareata Fergie s-a situat pe pozitia a noua. Topul 10 al celor mai cautate nume pe internet in 2007 este completat de actrita Jessica Alba, ajutata si de faptul ca a primit titlul de "cea mai sexy femeie din lume pe 2007" din partea revistei FHM. Din topul de anul trecut au disparut cantareata Jessica Simpson, actrita Pamela Anderson, cantareata Shakira si starul hip hop Chris Brown. American Idol nu a mai constituit o cautare de top, atentia publicului fiind concentrata mai degraba pe celebritati decat pe staruri in devenire.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.