Bank Leumi Romania isi va majora capitalul social cu 75 milioane lei, la 251,54 milioane lei, prin emiterea de 750 milioane de actiuni, a informat ieri institutia de credit. Decizia de majorare a capitalului a fost adoptata vineri, 30 noiembrie, de a
Bank Leumi Romania isi va majora capitalul social cu 75 milioane lei, la 251,54 milioane lei, prin emiterea de 750 milioane de actiuni, a informat ieri institutia de credit. Decizia de majorare a capitalului a fost adoptata vineri, 30 noiembrie, de actionarii bancii, intr-o adunare generala extraordinara. Pretul de vanzare a unei actiuni este de 0,1 lei, iar fiecare actionar va putea subscrie, pentru fiecare titlu detinut, 0,425 actiuni noi emise, se arata intr-un comunicat al bancii. Subscrierea si varsarea sumelor vor fi facute in lei, in termen de 31 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial a hotararii de majorare a capitalului social. Institutia de credit este controlata in proportie de 99,71% de catre Bank Leumi Israel. In primele noua luni, banca si-a redus pierderile la 2,4 milioane lei, fata de 6,7 milioane lei in perioada similara din 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.