Piero Piccinini, avocatul romanului Romulus Mailat, suspectat de crima in Italia, afirma ca, la finalul investigatiilor, ar putea aparea elemente importante, sugerand ca acest caz nu este „atat de previzibil cum ar parea“, relateaza ASG.
Piero Piccinini, avocatul romanului Romulus Mailat, suspectat de crima in Italia, afirma ca, la finalul investigatiilor, ar putea aparea elemente importante, sugerand ca acest caz nu este „atat de previzibil cum ar parea“, relateaza ASG. Autoritatile italiene inca incearca sa elucideze circumstantele in care a fost ucisa Giovanna Reggiani, la 30 octombrie, in zona Tor di Quinto din Roma. Suspectul in acest caz este romul de origine romana Nicolae Romulus Mailat.

„Efectuam investigatii profunde, care pot conduce la alt rezultat decat cel scontat; chiar daca de obicei exista o atitudine simplista fata de suspecti, intotdeauna trebuie sa asteptam raportul final“, afirma avocatul Piero Piccinini.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.