Cu o comanda de 144 de camioane din partea grupului de retail X5, Scania isi consolideaza pozitia de cel mai mare producator vest-european prezent pe piata din Rusia. “Grupul are in plan deschiderea mai multor magazine in cele mai mari orase di
Cu o comanda de 144 de camioane din partea grupului de retail X5, Scania isi consolideaza pozitia de cel mai mare producator vest-european prezent pe piata din Rusia. “Grupul are in plan deschiderea mai multor magazine in cele mai mari orase din Rusia si alege Scania deoarece are cea mai bine dezvoltata retea de service pe plan local”, a spus Raimo Lehtio, director general al Scania Rusia.
Scania a mai livrat 100 de camioane catre X5. Noua comanda demonstreaza ca aceasta companie intentioneaza sa mareasca cota de camioane Scania din parcul sau auto, care a fost format pana nu de mult din marci autohtone. Multe din cele 144 de vehicule, a caror livrare va incepe din aprilie, sunt camioane de distributie in configuratia 4x2, dotate cu motoare Scania de 9 litri. Suprastructurile montate pe aceste autocamioane sunt construite de un carosier rus. Comanda reprezinta o intarire a pozitiei pe care o ocupa Scania pe segmentul de distributie din Rusia. Totodata, ne confirma ca strategia noastra de a extinde reteaua de service este un succes”, a declarat Lehtio. Astazi, Scania are peste 30 de puncte service in Rusia si planuieste sa continue aceasta expansiune. Pe parcursul lui 2007, spre exemplu, numarul punctelor de lucru aflate in Moscova se va dubla. Cresterea rapida a pietei ruse a camioanelor grele va continua. Importurile dinspre Europa de Vest s-au dublat in anul 2006, 9.000 de noi camioane fiind importate.
X5 Retail Group N.V are mai mult de 600 de magazine si supermarketuri in orase ca Moscova, St. Petersburg si Ekaterinburg, iar la acestea se adauga 600 francize in Rusia, Ucraina si Kazahstan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.