Actionarii Ardaf Bucuresti au subscris, pana la 30 noiembrie, actiuni in valoare de 28,33 milioane de lei, in prima etapa de majorare a capitalului asiguratorului, din care suma de 21,79 milioane de lei va fi inclusa in capital, iar diferenta va fi c
Actionarii Ardaf Bucuresti au subscris, pana la 30 noiembrie, actiuni in valoare de 28,33 milioane de lei, in prima etapa de majorare a capitalului asiguratorului, din care suma de 21,79 milioane de lei va fi inclusa in capital, iar diferenta va fi constituita ca rezerve, a anuntat, ieri, compania, printr-un comunicat remis pietei Rasdaq.
Potrivit unei hotarari a actionarilor Ardaf din 24 octombrie, capitalul social al companiei va fi majorat cu 25,65 milioane de lei, la 188,23 milioane de lei, prin aport in numerar. Sumele nu includ primele de emisiune, care ar putea ajunge la 7,69 milioane de lei daca toate titlurile noi vor fi subscrise.
Operatiunea va avea loc prin emiterea a 256,5 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei fiecare.
Prima etapa de subscriere s-a desfasurat in perioada 1-30 noiembrie, la operatiune participand actionarii inscrisi in registrul companiei la 8 noiembrie.
In acest interval, actionarii Ardaf au subscris peste 217,9 milioane de actiuni, la un pret de 0,13 lei pentru o actiune, din care 0,03 lei reprezinta prima de emisiune. Valoarea totala a primei etape a emisiunii a ajuns la 28,33 milioane de lei.
Conform hotararii din 24 octombrie, pentru cele 38.543.653 titluri Ardaf ramase nesubscrise, actionarii companiei isi vor putea exercita dreptul de a subscrie in perioada 3-5 decembrie, indiferent de detinerile de la data de inregistrare.
In cazul in care in aceasta etapa se inregistreaza suprasubscrieri, alocarea actiunilor pentru actionarii care le-au subscris in termenul prevazut se va face pro-rata, iar sumele subscrise in plus de catre actionari vor fi restituite subscriitorilor in termen de 10 zile lucratoare de la data inregistrarii majorarii capitalului social la Oficiul Registrului Comertului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.