Peste 80.000 de persoane au participat, sambata seara, la aprinderea in Capitala a celui mai mare brad de Craciun din Europa, amplasat in Piata Unirii. In bulibaseala creata au fost pierduti 45 de copii, toti recuperati de politie si incredintati pa
Peste 80.000 de persoane au participat, sambata seara, la aprinderea in Capitala a celui mai mare brad de Craciun din Europa, amplasat in Piata Unirii. In bulibaseala creata au fost pierduti 45 de copii, toti recuperati de politie si incredintati parintilor.

Sambata seara, Bucurestiul arata ca in zilele Revolutiei. Peste 80.000 de oameni erau pe strazi pentru a participa la aprinderea Bradului de Craciun din Piata Unirii, unde a avut loc si un spectacol de muzica populara. Cum trotuarele erau ticsite de pietoni, bucurestenii au coborat pe carosabil facand slalom printre masini. In aglomeratia creata, 45 de copii s-au pierdut de familiile lor, fiind gasiti de politisti si redati parintilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.