Senatorul democrat Jan Vraciu si-a deschis birou parlamentar la Tivoli, chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit unui comunicat remis presei, Vraciu a ales aceasta localitate pentru a-i ajuta pe romanii din zona, avand in vedere ca aici locuiesc
Senatorul democrat Jan Vraciu si-a deschis birou parlamentar la Tivoli, chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit unui comunicat remis presei, Vraciu a ales aceasta localitate pentru a-i ajuta pe romanii din zona, avand in vedere ca aici locuiesc peste zece mii de conationali, reprezentand aproximativ 10 la suta din totalul populatiei. Majoritatea romanilor provin din Vrancea, judet pe care-l reprezinta si Vraciu in Parlament. Romanii din Italia lucreaza, cu precadere, in zona constructiilor si in domeniu serviciilor si sunt insotiti de familii. „Situatia romanilor din Italia este extrem de delicata in aceasta perioada, mai ales din cauza adversitatii manifestate de peninsulari in urma evenimentului nefericit in care a fost implicat Romulus Mailat. Este de datoria noastra, a politicienilor, sa reprezentam interesele romanilor si sa ne asiguram ca le sunt respectate drepturile, in orice tara s-ar afla.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.