Compania IBM a lansat o clasa de  noi tehnologii, impingand mai departe mediul colaborativ intr-o lume Web 2.0, in cadrul Summit-ului IBM pentru Colaborare desfasurat la Crowne Plaza in Bucuresti. La acest summit au participat peste 100 de perso
Compania IBM a lansat o clasa de noi tehnologii, impingand mai departe mediul colaborativ intr-o lume Web 2.0, in cadrul Summit-ului IBM pentru Colaborare desfasurat la Crowne Plaza in Bucuresti. La acest summit au participat peste 100 de persoane: clienti, prospecti din domeniile: guvernamental, bancar, telecom, utilities si sectorul public; parteneri de afaceri IBM si presa reprezentand publicatiile de business si IT&C importante din Romania. Investitiile IBM in tehnologia colaborativa s-au materializat prin cea mai bogata si mai variata colectie de servicii de comunicatii, colaborare si continut, ce conecteaza oameni cu oameni si oameni cu procese de afaceri si informatii intr-un mediu standardizat ce functioneaza pe baza a numeroase dispozitive. "Liderii mediului de afaceri beneficiaza de pe urma convergentei dintre colaborare, informatii si procese de afaceri. Impreuna cu aderarea la standardele deschise, aceasta poate reprezenta o oportunitate istorica de a redefini modul in care oamenii lucreaza impreuna intr-o lume Web 2.0. Suprematia e-mail-ului a apus. Noua definitie a colaborarii consta in accesul la oamenii potriviti si la informatia potrivita, la momentul potrivit - valoarea acumulata a intregii expertize existente pentru orice situatie sau proiect", a declarat Mihai Iordache, Software Group Manager, IBM Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.