Regina R&B, in vizita la ginecolog
Cu aceasta ocazie, regina R&B-ului a scapat si de o problema care o sacaia de cand testul de sarcina iesise pozitiv. Medicul a asigurat-o ca nu poate alapta copilul, desi are implant cu silicon. Spatar doreste sa-si angajeze un nutritionist, care sa-i stabileasca un regim alimentar pentru perioada urmatoare: Imi trebuie un regim alimentar care sa-mi asigure toate vitaminele si mineralele de care are nevoie o femeie insarcinata. El trebuie sa aiba in vedere si silueta mea, ca dupa sarcina sa revin in scurt timp la formele mele, a declarat Cristina.
Nepotismul din Inima de tigan
Succesul productiei Inima de tigan a depasit cu mult audientele unei telenovele obisnuite, insa putini telespectatori stiu ca la rating-ul acestuia au contribuit si rudele actorilor consacrati din film. Primul exemplu ar fi Iuliana, sora Nicoletei Luciu, urmata indeaproape de Vlad Zamfirescu, fiul celebrului actor Florin Zamfirescu. In Inima de tigan, Vlad il interpreteaza pe Luca, mana dreapta a lui Gigi Dumbrava, insa, in viata de zi cu zi, acestia sunt tata si fiu. In randul copiilor, Maria Panait, interpreta micutei Ioana din telenovela, se poate mandri cu statutul de vedeta, ea fiind fiica creatoarei de moda Liza Panait. (A.S.)
Nicoleta de la Hi-Q se relaxeaza in pijamale
Atunci cand programul ii permite si nu sustine concerte prin tara sau filmari la un videoclip, solistei trupei Hi-Q, Nicoleta Dragan, ii place sa leneveasca in pijamale, citind o carte buna. Ador sa stau in pijamale si sa citesc. Daca am cateva zile libere, imi place sa plec in vacante, daca am mai putin timp, merg la mama, a spus artista. Din pacate, talentata interpreta nu se poate bucura de prea mult timp liber pentru a-si satisface capriciile, avand de sustinut numeroase concerte in tara, alaturi de colegii sai de trupa Mihai si Florin. (S.O.)