In urma sarcinii, Sanda Ladosi a acumulat foarte multe kilograme cu care acum se lupta din greu sa scape. S-a apucat de un regim drastic, si-a luat antrenor personal care o chinuie ore bune in sala de fitness si a crezut ca silueta perfecta va reven
In urma sarcinii, Sanda Ladosi a acumulat foarte multe kilograme cu care acum se lupta din greu sa scape. S-a apucat de un regim drastic, si-a luat antrenor personal care o chinuie ore bune in sala de fitness si a crezut ca silueta perfecta va reveni cat ai bate din palme. Dar cum planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ, Sanda se uita la cantar si devine instantaneu un pachet de nervi, pentru ca nu scade nicicum in greutate. “Am crezut ca va fi mult mai usor si ca, daca voi respecta intocmai regulile, voi slabi ca prin minune. Constat ca nu este deloc asa si ma enervez cand vad ca ma chinui in ultimul hal la sala si degeaba. Am reusit sa dau jos numai cinci kilograme, dar efectul nu prea este vizibil”, spune cantareata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.