Perspectiva notelor bancilor austriece evaluate de agentia de rating Moody's ramane stabila, ca urmare a afacerilor puternice, a apetitului scazut de risc si a caracteristicilor financiare bune, arata vineri un raport al Moody's Investors Service pen
Perspectiva notelor bancilor austriece evaluate de agentia de rating Moody's ramane stabila, ca urmare a afacerilor puternice, a apetitului scazut de risc si a caracteristicilor financiare bune, arata vineri un raport al Moody's Investors Service pentru sistemul bancar din Austria, citat de NewsIn. Printre bancile austriece a caror perspectiva ramane stabila, raportul Moody's enumera Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG, Kommunalkredit Austria AG, Bank Austria Creditanstalt AG, Erste Bank der oest. Sparkassen AG, Oesterreichische Volksbanken AG si Dexia Kommunalkredit Bank. Perspectiva stabila a bancilor austriece reflecta si posibilitatile de crestere a castigurilor bancilor si diversificarea de pe pietele din Europa Centrala si de Est.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.