Firma belgiana de brokeraj KBC Securities, care activeaza pe piata romaneasca prin intermediul Swiss Capital, ocupa in noiembrie prima pozitie in topul firmelor de intermediere, cu tranzactii de 481,6 milioane lei (138,7 milioane euro), fiind a patra
Firma belgiana de brokeraj KBC Securities, care activeaza pe piata romaneasca prin intermediul Swiss Capital, ocupa in noiembrie prima pozitie in topul firmelor de intermediere, cu tranzactii de 481,6 milioane lei (138,7 milioane euro), fiind a patra luna consecutiv cand se afla pe acest loc.
In luna noiembrie, KBC Securities a intermediat 16,69% din totalul tranzactiilor cu actiuni, obligatiuni si drepturi derulate la BVB si Rasdaq, in timp ce valoarea tranzactionata in intervalul ianuarie - noiembrie s-a ridicat la 3,92 miliarde lei, reprezentand 11,49% din piata.
Locul doi apartine firmei CA IB Securities, cu transferuri de 257,06 milioane lei in luna noiembrie, reprezentand o cota de piata de 8,91% si un total de 2,89 miliarde lei in primele 11 luni.
Divizia de brokeraj a ING Bank Romania se afla pe pozitia a treia, dupa ce luna trecuta s-a clasat pe locul doi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.