Numarul abonatilor acestor servicii a ajuns la 3,3 miliarde la nivel mondial, echivalentul a 50% din populatia globului, conform unui studiu al firmei de cercetare Informa, citat de Reuters. Din 1981, de cand a fost lansata prima retea de telefonie m
Numarul abonatilor acestor servicii a ajuns la 3,3 miliarde la nivel mondial, echivalentul a 50% din populatia globului, conform unui studiu al firmei de cercetare Informa, citat de Reuters. Din 1981, de cand a fost lansata prima retea de telefonie mobila Nordic Mobile Telephony in Arabia Saudita, Suedia si Norvegia, sectorul de telefoane mobile a ajuns la cel mai mare volum de vanzari din domeniul electronicelor. "Piata de telefoane mobile a depasit constant chiar si cele mai optimiste previziuni privind cresterea numarului de abonati", a declarat seful firmei de cercetare Informa, Mark Newman, informeaza NewsIn.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.