"Sunt suparat, ce s-a intamplat la Buzau este ca si cand aveti o prietena, o luati ca sora, ii dai sa manance, sa bea, o trimiti la sala de forta ca sa se lupte cu dusmanii si apoi vine si te impusca atunci cand dormi! Cam asa s-a intamplat. Eu nu am facut niciodata un blat si am demonstrat-o chiar la Buzau, dar in viata mea nu m-am simtit asa de umilit si atat de prost, e ca si cum ti-ai da palme singur!", a spus finantatorul stelist.
Gigi Becali a afirmat ca Gloria a jucat cu o determinare mai mare cu Steaua. "M-a impresionat si pe mine, numai ca in viata nu poti sa musti niciodata mana care te hraneste! E vorba de caracter, nu m-am dus eu sa le spun sa piarda meciul, dar ei stiau ce au de facut! Stie lumea cum sta treaba la Buzau, numai ca nu putem sa le spunem asa pe fata! Nu stiu daca o mai prindem pe CFR, daca o sa joace Buzaul cu ei asa si o sa-i bata... Asta credeam, ca marele patron Costel Bucur, prietenul ala al meu, se bate cu Dinamo, cu CFR, dar vad ca a mancat bataie cu ei! Prietenul meu cu Steaua a fost cel mai puternic! De-aia prietenul meu a bagat vreo trei milioane, ca sa incurce Rapidul in Giulesti, ca sa-l bata pe Becali! Baga tu vreo trei milioane, ca sa te bati singur! Fane Stoica o sa primeasca o prima mare, ca a facut egal cu Steaua, o sa-i dubleze salariul!", a spus Gigi Becali. Acesta a mentionat ca se va vedea daca Bucur va mai fi patron la Gloria, daca va mai avea bani sa sustina clubul si a adaugat ca la Buzau a vazut "numai jigodii", care si-au batut joc de el: "Nu trebuia sa le cer eu sa piarda, trebuia sa aiba bun simt cei de la Buzau, dar n-au avut. E o lectie de viata. Nu era vorba de blat, era vorba de caracter. Nu credeam vreodata ca o sa am probleme la Buzau!". Boss-ul din Ghencea a mentionat ca nu va mai insoti echipa la Londra, pentru meciul cu Arsenal din 12 decembrie, in ultima etapa a grupei H a Ligii Campionilor. "Am zis ca nu mai ies din casa, atat de rau ma simt. Sunt prea prost, cel mai prost om din lume!".
In replica, antrenorul buzoienilor, Stefan Stoica, a afirmat ca se spun multe lucruri la suparare, ca pe undeva si Gigi Becali are dreptate, dar ca nu poate comenta mai multe. De asemenea, Costel Bucur, patronul oficial al Gloriei, a spus ca Gigi Becali trebuie sa fie suparat pe Steaua! "Prietenia e altceva, noi ne-am aparat sansele corect, toata lumea a zis ca suntem Steaua II, uite ca nu e asa! Gloria isi apara mereu corect sansele, n-avem nici o treaba cu Steaua, decat jucatorii pe care ni i-a imprumutat. Daca ni-i ia in iarna, e dreptul lor, nu ma pot opune. Gigi zice multe la nervi, la suparare, eu ce sunt de vina ca Steaua n-a invins? Steaua trebuia sa joace, nu puteam eu sa le cer jucatorilor sa nu joace", a spus Bucur, care a mentionat ca nu are ce sa faca daca Gigi Becali nu-l va mai considera prieten, adaugand ca nu va raspunde provocarilor acestuia: "Noi am jucat mereu, cu orice echipa, nu de fiecare data ne-a iesit. Chiar daca Gigi Becali a spus acele lucruri, eu il consider tot prieten. O prietenie adevarata inseamna sa fim egali, nu pentru unul sa fie bine, iar pentru celalalt rau. O sa vedem daca o sa am forta necesara sustinerii echipei in continuare, timpul o va demonstra. Nu renunt in nici un caz, ce, ma opresc la jumatatea drumului?". (MIG)