Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost pus oficial sub invinuire ieri de procurorii anticoruptie, sub acuzatiile de luare de mita, abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, fals in inscrisuri sub semnatura
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost pus oficial sub invinuire ieri de procurorii anticoruptie, sub acuzatiile de luare de mita, abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.


Potrivit anchetatorilor, in cursul anului 2001, Dragomir ar fi fost mituit de o persoana cu un teren de 350 de metri patrati situat in Bucuresti, care valora acum sase ani aproximativ 30.000 de dolari, iar in prezent aproximativ 170.000 de euro. In schimbul imobilului "primit cadou", presedintele LPF ar fi acceptat ca Liga sa cumpere de la aceeasi persoana 1.500 mp de teren, cu suma de 350.000 de dolari, valoare de trei ori mai mare decat pretul practicat pe piata libera la acea data.


Procurorii sustin, de asemenea, ca pentru a ascunde provenienta terenului luat ca mita si pus in prezent sub sechestru, Dumitru Dragomir l-ar fi trecut pe numele unei societati comerciale apartinand fiului sau. Presedintele LPF a sustinut ieri ca este nevinovat si ca dosarul are la baza o plangere penala facuta impotriva sa de fostul presedinte al FC National, Constantin Iacov.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.