Pentru ca nu mai suporta sa o vada chinuindu-se, un batran din Italia si-a impuscat sotia bolnava de maladia Alzheimer. Tragedia s-a consumat chiar la spitalul unde femeia de 82 de ani era internata, relateaza BBC. Cadrele medicale de la spitalul di
Pentru ca nu mai suporta sa o vada chinuindu-se, un batran din Italia si-a impuscat sotia bolnava de maladia Alzheimer. Tragedia s-a consumat chiar la spitalul unde femeia de 82 de ani era internata, relateaza BBC. Cadrele medicale de la spitalul din localitatea Prato au crezut ca batranul a venit, ca de obicei, ca sa isi vada sotia care suferea de opt ani de cumplita boala. Toti au ramas socati cand, fara a incerca sa se ascunda in vreun fel, acesta a scos din buzunar un pistol si a tras trei focuri de arma inspre femeia imobilizata la pat. A nimerit-o de doua ori in cap si o data in piept, dupa care a pus pistolul pe o noptiera si s-a asezat pe pat, astepand sa fie ridicat de politisti. La sosirea oamenilor legii, barbatul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, si-a motivat fapta spunand ca nu mai suporta sa o stie suferind si chinuindu-se. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.