"Localizarea fabricii chiar in centrul Europei ne aduce mult mai aproape de clientii nostri de pe pietele aflate in continua dezvoltare din Europa Centrala si de Est. si, fiind mai aproape de clienti, inseamna ca le putem pune la dispozitie mult mai
"Localizarea fabricii chiar in centrul Europei ne aduce mult mai aproape de clientii nostri de pe pietele aflate in continua dezvoltare din Europa Centrala si de Est. si, fiind mai aproape de clienti, inseamna ca le putem pune la dispozitie mult mai rapid produsele Dell'', a declarat vicepresedintele operatiunilor Dell, EMEA, Nicky Hartery.
Fabrica din Polonia a fost construita in mai putin de un an si dispune de o suprafata ce masoara 35.000 metri patrati. Pentru inceput, 400 de angajati lucreaza la reprezentanta din Polonia, urmand ca alti 1.100 sa li se alature pana in ianuarie 2008. In urmatorii ani, Dell preconizeaza un numar de aproape 3.000 de angajati ce vor lucra pentru Dell in Lodz.
Dell a inceput productia in Polonia cu laptopurile Latitude si Inspiron, dar in planurile producatorului este inscrisa si productia de desktop-uri si servere.
Condusa de fondatorul Michael Dell, in varsta de 42 de ani, compania a renuntat in iunie la politica firmei din ultimii 22 de ani, de a vinde calculatoare direct clientilor, incepand sa vanda computere prin intermediul unor retaileri precum Wal-Mart in Statele Unite ale Americii. Dell Inc are aproximativ 83.000 de angajati pe plan mondial.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.