In Sectorul 1 al Capitalei, in fata Casei Presei, problema locurilor de parcare s-a rezolvat in mod miraculos, fara ca spatiul verde sa aiba catusi de putin de suferit. Solutia? Marcaje peste marcaje pe asfaltul pe care firma Straco Grup, angajat
In Sectorul 1 al Capitalei, in fata Casei Presei, problema locurilor de parcare s-a rezolvat in mod miraculos, fara ca spatiul verde sa aiba catusi de putin de suferit. Solutia? Marcaje peste marcaje pe asfaltul pe care firma Straco Grup, angajata de autoritatile locale sa reamenajeze parcarea din fata Casei Presei, l-a turnat cu hotarare peste piatra cubica.


Pe o strada din aceasta parcare, chiar in fata sediului Rompres, nu pot incapea decat doua masini una langa alta, dar asta nu e o problema pentru drumari, care facut marcaje si pe stanga, si pe dreapta, lasand pe mijloc un spatiu prin care s-ar putea strecura cel mult o bicicleta. Este un pas inainte dupa "genialele" parcari cu stalp in mijloc de pe Calea Mosilor.  


Eugen Milea, directorul Administratiei Domeniului Public al Sectorului 1, a declarat ca e o "neglijenta a constructorului", care s-a grabit in week-end sa termine lucrarea. "In prima faza, marcajele au fost facute pe partea dreapta, dupa s-au facut pe partea stanga, dar au uitat sa le stearga pe cele de pe dreapta", ne-a declarat directorul ADP. Milea a promis ca situatia se va rezolva si ca deja au fost trimisi la fata locului muncitori, care sa stearga vopseaua de pe partea dreapta.


Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, care cel putin pe blogul personal s-a aratat interesat de soarta parcarii, nu a putut fi contactat astazi, fiind ocupat cu acordarea audientelor. (Catalin Pruteanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.