Saptamana trecuta, o delegatie a Romaniei la cel mai inalt nivel ne facea de ras in timpul vizitei de stat in Spania. Ministrul de externe, Adrian Cioroianu, ii spunea regelui Spaniei „Good point. Good, good point.“ Si ii facea semnul de
Saptamana trecuta, o delegatie a Romaniei la cel mai inalt nivel ne facea de ras in timpul vizitei de stat in Spania. Ministrul de externe, Adrian Cioroianu, ii spunea regelui Spaniei „Good point. Good, good point.“ Si ii facea semnul de „OK“ cu degetul mare ridicat in sus, ca in curtea scolii. Presedintele Romaniei facea si el o apreciere publica la adresa chiar a intregului popor spaniol: „Multumesc lui Dumnezeu ca nu ati ajuns ca Italia“... si, totodata, la adresa poporului italian, carevasazica. Te intrebi care dintre ei e mai „competent“?!

Ce este mai penibil: o primadona stangace care se pravaleste tot timpul de pe tocuri sau un rinocer intr-o expozitie de cristaluri? Gafele lui Cioroianu sunt inofensive in comparatie cu cele ale presedintelui PD de la Palatul Cotroceni. Saptamana trecuta, Basescu a dat recital. Si-a permis sa ignore vointa populara testata la referendum, cerand sa se tina seama doar de cei care au votat asa cum le-a cerut el, aproape 4 milioane.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.