Comisia Europeana (CE) a recomandat Romaniei sa nu primeasca proiecte de finantare in domeniul dezvoltarii rurale, prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), inainte de aprobarea oficiala a acestuia, care ar putea avea loc in primavara anul
Comisia Europeana (CE) a recomandat Romaniei sa nu primeasca proiecte de finantare in domeniul dezvoltarii rurale, prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), inainte de aprobarea oficiala a acestuia, care ar putea avea loc in primavara anului viitor. RECOMANDARE. Oficialii Ministerului Agriculturii au anuntat, in mai multe randuri, ca iau in considerare primirea unor proiecte de finantare, in citeva domenii prioritare, inainte de aprobarea oficiala a PNDR, o decizie urmand sa fie luata in luna decembrie. "Recomandarea Comisiei Europene este sa nu facem acest lucru, ca sa nu avem noi probleme", a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, Viviana Vasile, director in Ministerul Agriculturii. Autoritatile de la Bucuresti au trimis PNDR la Bruxelles spre aprobare la finele lunii iunie, iar un set de observatii tehnice pe marginea documentului au fost transmise la 28 septembrie. Romania s-a angajat sa trimita, pana la 12 decembrie, varianta revizuita a PNDR, care rezolva probleme semnalate de CE si include recomandarile Comisiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.